Her kommer en liten oppdatering fra velforeningen. Det har ikke vært stille i sommer selv om det har vært lite nytt på Facebook/webben.

Vår mann jobber regelmessig med å stelle gress og busker her på åsen, selv om det ble begrenset i sommer av tørke og skogbrannfare. Vi ville ikke ha brune gressplener, men nå går det mer som normalt.

Styret har behandlet flere saker i løpet av de siste månedene. Det er mange beboere som henvender seg om saker, fra trefelling til støy. Vi kan ikke omtale detaljene av personvernhensyn, men som i det fleste nabolag er det alltid noe å ta tak i.

Vi jobber med å vedlikeholde veiene våre. Dette er en stor oppgave, som vi må løse en vei ad gangen på grunn av kostnadene og begrensede midler. I år har vi fokus på nedre felt, ettersom vi asfalterte på øvre ifjor.

Innkjøp av lekeapparater er også et punkt på budsjettet i år. Vi jobber nå med en leverandør for å få en anbefaling på godkjente apparater og montering. Her er det mange regler å forholde seg til.

Firmaet som har stått for brøytingen har valgt å si opp avtalen. Vi søker derfor nye samarbeidspartnere. Vi snakker med flere parter om alternative løsninger for vinteren. Vi er også i dialog med kommunen om mulig overtakelse av veiene.

Hvis du har saker eller idéer må du gjerne sende de inn på post@bergeraasen.no, så de kan drøftes og stemmes på årsmøtet neste år.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.