Brev fra beboere i Havnehagen

Parkering i HavnehagenSom de fleste andre har vi kun parkering til en bil, har en såkalt
gjesteparkering på nedsiden av huset her. Den blir som regel fylt opp av «skrot», slitne campingvogner, båter og gamle bilvrak. Gjesteparkering skal da ikke benyttes til sånne formål. Han ene som benytter seg av dette, har fått advarsler tidligere, men til ingen nytte tydeligvis. Her må noe gjøres, f.eks. skilting om korttidsparkering e.l.

Det er trasig for besøkende å ikke ha noen parkeringsmuligheter i området p.g.a. naboer som opptar parkeringsplassene med skrot. Han som har oppgaven med å klippe gress på plassen blir også hindret i å utføre jobben sin. Vi håper dette blir tatt alvorlig, for dette har pågått en lang stund nå. Vi som beboere er lei av at våre besøkende/familie ikke har parkeringsmuligheter her.

Tilsvar fra styret

Vi i vellet er klar over problemet. Vi synes også det er heilt forferdelig at noen tar seg sånn til rette. Du er ikkje den einaste som har kontakta meg ang. dette. Dette er som du seier til hinder både for besøkende og fastboende. Og det ser heller ikkje pent ut.
Som du sjølv nevner har denne personen fått fleire advarsler, uten at han har brydd seg.

Vi i vellet, fikk et lite firma i Oslo til å ta en av hans biler i fjor høst, men dei er uvillige til å ta fleire jobber for oss. Viking og andre store firmaer har avvist våre henvendelser om borttauing, da dei kun tar oppdrag fra politiet.

Eg har vore i kontakt med Lensmannen fleire ganger for å be om råd og hjelp til å taue vekk biler. Sist e-mail fra meg (sendt en gang i forrige veke) har ikkje blitt besvart enda.

Denne personen som har alle disse bilene parkert og alt skrotet liggende har blitt kasta ut av huset han leide. Dette var i seg sjølv en veldig lang prosess. Eg har hatt en tett dialog med huseier, og han har holdt meg oppdatert på saken.

Leietakeren holder no på å flytte ut, og det ser i den forbindelse ut til at han rotar enda meir enn før. Vi kan for øyeblikket berre håpe at han tar med seg alt når han no flyttar ut frå Berger.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.