Firmaet som har stått for brøytingen her på åsen har som kjent sagt opp avtalen. Vi har lenge søkt etter noen som vil ta oppdraget, men har ikke funnet noen som vil eller kan.

Styret har snakket med omtrent alle i regionen som brøyter. De fleste har for mye å gjøre eller har planer om å gi seg. Firmaet som brøyter for kommunen var ikke interessert i praksis. Vi har ingen som kan eller vil brøyte for oss nå.

Styret i foreningen har derfor bestemt at vi må kjøpe inn eget utstyr og stå for det selv. Vi må ha noen som brøyter på fellesområder og parkeringsplasser rundt omkring på åsen. Vi kan ikke vente lengre for snøen er nok rett rundt hjørnet.

Å gjøre det selv vil gi oss bedre kontroll og muligheter når det gjelder brøyting/snørydding. For å finansiere innkjøpet og driften må vi kutte ned på andre oppgaver.

Kategorier: Nyheter

2 kommentarer

Arvid Hanssen · 16. desember 2018 14:08

Hei. Jeg har ikke sett en eneste anonse om brøyting i avisene siden den som hadde brøytingen sa opp sin avtale. Å kjøpe inn eget utstyr å brøyte selv er vel og bra, men hvem skal utføre dette dersom dere ikke har kontrakt med en som kan påra seg dette.
Når det gjelder å kjøpe inn eget utstyr som er tilknyttet vellet er ikke dette godkjent av årsmøtet, dere må huske på at dere styrer en forening og ikke et foretak.
Dersom dette ikke blir godkjent av det kommende årsmøtet står dere i styret som eier av brøyteutstyr, og hva så. Har dere tatt dette i betrakning ?

    Styret · 17. desember 2018 12:00

    Hei Arvid, styret har vurdert alle sidene av saken du tar opp i kommentaren din. Vi har undersøkt alternativene grundig og vil presentere dette på årsmøtet. Styret har vurdert behovet for et ekstraordinært årsmøte, men også det umiddelbare behovet. Vi har vurdert hvordan det kan fungere i fremtiden. Vi har en avtale med en person som vil ta oppdraget denne sesongen, men også i fremtiden hvis vi ønsker det. På det nåværende tidspunkt velger styret å ikke ta stilling til din påstand om norsk lov og styreansvar. Foreningen har styreansvarsforsikring

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.