Referat fra årsmøtet:

Alle dokumenter fra årsmøtet ligger under Dokumenter (inkludert årsberetningen).

Det ekstraordinære årsmøtet ble avholdt 24. mai 2022 på Berger gård. Personer som eier flere boliger og/eller hadde fullmakter ble oppfordret til å registrere dette med styret før møtet begynte.

Godkjenning av innkalling og sakliste

Leder ønsket velkommen og foreslo seg selv om møteleder. Møteleder ble valgt ved akklamasjon. Møteinnkalling og saksliste ble godkjent. Utskrifter av årsberetning, regnskapet (resultat og balanse) og budsjettforslag var tilgjengelig for møtedeltakerne.

Årsberetning

Årsberetningen for 2021 ble lest opp og godkjent. På forrige ekstraordinære årsmøte i mars ble det stemt over fremtiden til velforeningen. Styret valgte å gå av og fungerte som et interimsstyre inntil neste årsmøte kunne arrangeres. Leder viste en serie med bilder av hva styret og medlemmene hadde gjort gjennom det siste året.

Regnskap

Regnskapet for 2021 ble lagt frem og gått gjennom (resultat og balanse). Leder leste opp revisorberetningen. Revisor hadde godkjent og anbefalte regnskapet. En grafisk oversikt over de største postene i regnskapet ble vist frem for å illustrere hva styret hadde brukt penger på.

Valg

Styret valgte å gå av etter mange års innsats og som følge av situasjonen. Leder oppfordret nye personer til å bli med i styret. Ingen nye kandidater meldte seg på årsmøtet.

Styret foreslo å sette ut regnskap og fakturering til et firma ettersom det er vanskelig å finne personer som er villige til å ta på seg jobben som kasserer. Forslaget gjør det enklere for fremtidige styrer. Spørsmål fra salen ble besvart. Forslaget ble godkjent.

Valget ble gjennomført uten motkandidater. Anne Larsen ble valgt til leder ved akklamasjon (33 stemmer). Resten av styret ble valgt inn som gruppe (44 stemmer). Britt Skimten (nestleder), Chris Tore Lillevik, Stian Lundell (styremedlem) og Anders Halden (sekretær).

Budsjett

Budsjettet for 2022-2023 ble lagt frem og godkjent av årsmøtet. Det nye styret må vurdere om de vil prioritere annerledes og eventuelt legge frem et revidert budsjett. Det må avholdes diskusjoner med de to sameiene om et eventuelt samarbeid og det vil naturligvis påvirke budsjettet.

Innkommede saker

Ingen saker hadde blitt sendt inn til styret.

for interimsstyret
Anders Halden

Business people reading newspaper Designed by Rawpixel.com
Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.