Avlyst på ubestemt tid

Styret har besluttet å avlyse årsmøtet på ubestemt tid som følge av koronaviruset og problemer med avviklingen. Årsmøtet vil bli avholdt på et senere tidspunkt, når de nasjonale og kommunale tiltakene trekkes tilbake.

Møtelokaler

Etter samtaler med Drammen kommune er det klart at vi ikke får leie rom/lokaler til å avholde årsmøtet i nærmeste fremtid. Det er heller ikke anbefalt å samles i grupper større enn fem personer.

Offentlige myndigheter anbefaler at alle arrangement som ikke er nødvendige blir utsatt. Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å delta på møtet, uten at det er noen form for helserisiko forbundet med deltakelsen.

Interimsstyre

Det sittende styret vil fortsette å forvalte foreningens interesser som et interimsstyre inntil årsmøtet kan bli avholdt. I samsvar med god rettspraksis på området, har det sittende styre ansvar for at nødvendige funksjoner i velforeningen ivaretas fram til årsmøtet kan avholdes. Styret kan fastsette kontingent og fornye avtaler som er nødvendig for fortsatt drift i velforeningen.

Force Majeure

Koronavirus-epidemien er en ekstraordinær hendelse, der befolkningen av helsemessige årsaker er oppfordret til å avstå fra eller redusere fysisk kontakt, jfr. nasjonale retningslinjer av 12. mars 2020.  Kommunale myndigheter har i tillegg til dette vedtatt lokale begrensninger på hvilke arrangementer og møter det er lov til å gjennomføre. Vår rådgiver, Vellenes Fellesorganisasjon, mener dette er en hendelse som i rettslig sammenheng er en unntakssituasjon (force majeure) som gir anledning til å fravike plikten til å avholde årsmøter/generalforsamling som fysisk møte innen vedtektsmessig dato. Utsettelse av årsmøte ut over fristen angitt i vedtektene, vedtas av styret og gjøres kjent for medlemmene så raskt som mulig.

Illustration Designed by rawpixel.com / Freepik

Kategorier: Nyheter

2 kommentarer

Liv Elin Langlo · 14. november 2020 20:59

Ønsker å melde inn sak om biler og båt på parkeringsplassen på øvre felt.
Når blir disse fjernet?
De har nå stått der veldig lenge. Kan vi få de tauet vekk?

Med vennlig hilsen Liv Elin Langlo, Bergeråsveien 23

    Styret · 16. november 2020 08:31

    Meldingen din har blitt videresendt til leder.

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.